Lieve CreaBea's,

 

Hier zijn we weer ;) Onze nieuwe collectie is reeds aan het binnenstromen. Er is zoveel leuks , dat het voor ons bij Stoff.be heel moeilijk is om te kiezen.

Terwijl er nog heel veel stoffen moeten binnenkomen. Zoveel inspiratie, ideeën, nieuwe projecten, maar je weet gewoon niet waar te beginnen.

Wat was er nieuw bij Stoff.be afgelopen seizoen ? See You at Six, Eva Mouton, Designer's uit Italië, volledige Poppy collectie en niet te vergeten onze nieuwe Stoff.be website.

Wat kan je van ons verwachten aankomende herfst/winter 2018 ? In ons filiaal te Alken is vanaf 1/09/2018 de stoffen collectie van LA MAISON VICTOR te verkrijgen.

Helaas kregen wij deze collectie niet te pakken voor de andere filialen :( . We zijn nog altijd bezig met onze webshop, wat al iets langer duurt dan wij gehoopt hadden, maar we doen er alles aan om deze zo snel mogelijk online te krijgen. We hebben weer een schitterend assortiment aan workshops in onze filialen te Puurs en Alken! Binnenkort worden ook de workshops van ons filiaal te Geel bekend gemaakt . In ons filiaal te Alken zijn wij een ruimte aan het voorzien voor ons "CreaBea Ateljee", deze hopen wij ook zo snel mogelijk klaar te hebben.

Hou zeker onze Fb pagina of website in de gaten voor de allerlaatste Stoff.be nieuwtjes!

 

Ik wil jullie er even op attent maken dat onze buren Euromercerie te Alken een MAGAZIJNVERKOOP organiseert op 12/9/18  t/m 15/09/18. Zeker de moeite om er eens te gaan piepen! Ze verkopen allerlei naai-mode-fashionaccessoires en kleine huishoudartikelen aan opruimingsprijzen in kleine of grote hoeveelheden.
stockverkoop

 

Mijn lieve CreaBea's jullie zijn weer helemaal up to date :) Tot gauw!

 

MaBelle