Hallo CreaBea's,

Hier zijn wij dan, mijn excuses voor het lang wachten, maar wij hebben enkele bewogen weken achter de rug. De computer server was stil gevallen, en dan

realiseren wij ons hoe afhankelijk wij zijn geworden van deze virtuele monsters. Gelukkig is alles weer terug in orde, en kan ik jullie mijn lieve creabea's  

weer volledig mijn aandacht schenken. Vanaf nu ga ik  wekelijks jullie updates geven betreft de nieuwe producten, ideeën, en zo veel meer van Stoff.be en mijn eigen inspiratie:)

Wat is NIEUW bij Stoff.be?

* Vanaf 5/4/18 is de nieuwe collectie van See You At Six stofjes in onze winkel te Alken. Deze collectie bestaat uit french terry uni of bedrukt, bijpassende boordstofjes,

bijpassende elastiek, en katoentjes uni of bedrukt. Met de See You At Six collectie zit je wel in een duurder segment, het is een mooie kwaliteit en originele prints.

Mijn favorieten zijn de struisvogels en artisjokken. Deze zijn leuk zowel voor kids en volwasssen. Je kan de prints ook gebruiken om applicaties te maken bijv. een borstzakje van een artisjok/struisvogel op een gemaakte/bestaande sweater/t-shirt , elleboog patches, knielappen op een kid's legging etc....... altijd leuk om je kledingstuk een originele "finishing touch" te geven.

* De Schachenmayr "Cleany" garen. Zo leuk! Hiermee kan je de creativiteit in een badspons, washandjes, en keukendoekjes leggen. We hebben enkele gehaakte voorbeeldjes in onze winkels hangen.

* In de afdeling van de naaibenodigheden hebben wij heel veel NIEUWS ! Zoveel leuks binnen gekregen het is soms moeilijk om te weten waar ik moet beginnen ;) Wij hebben nieuwe glitter boorstofjes in pastel tinten, tweezijdige passe poile, streepjes lint in diverse kleuren, felle kleuren glitter elastiek, elastische glitter bias in pastel tinten, en regenboog elastiek.  

* Pompom en kwastjes makers. Nog nooit gezien ! Met de pompom maker kan je meerdere pompoms maken in één keer maken, hetzelfde geldt voor de kwastjes. Zeker een musthave, als je helemaal van de Boho Chique style houd. Leuk voor zomer trends!

Stoff.be VERWACHT ?

* De nieuwe collectie kledingstofjes van EVA MOUTON.  Ze zijn qua prints heel origineel en kleurrijk:) Hou zeker onze Facebook en Instagram in de gaten!

Tot gauw!

Veel creatieve groetjes,

MaBelle